Kærnemælkshorn

Et retro-hit af mørdej med konfektmasse eller æblemos. Nydes afkølede til en god kop kaffe eller the.

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 125 g mel
  • 3-4 spsk kærnemælk
  • konfektmasse eller æblemos
  • 1 æg
  • flormelis til glasur (eller perlesukker)

Sådan gør du

Smuldr fedtstoffet i melet. Tilsæt kærnemælk. Saml dejen og læg den i køleskabet i mindst 15 min.

Tag dejen ud af køleskabet igen og rul den ud i to runde plader. Skær pladerne ud i trekanter og læg en spsk konfektmasse eller æblemos på hver. Rul hornene sammen og læg dem på en bageplade – sæt dem på sammenføjningen.

Rør ægget sammen og brug det til at pensle hornene med. Hvis der pyntes med perlesukker skal det drysse på før bagning. Bages i 15-20 minutter ved 225 grader.

Pynt evt. med glasur af flormelis og vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *